Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Deel je duikbeleving en maak kans op een reischèque!

Mooie (snorkel)duik of freedive gemaakt? Deel je duikbeleving als Duikreporter! Je maakt nu kans op een reischèque van 400 euro van Diving Holidays!

Als je tussen 1 juli 2021 en 31 oktober 2021 een duikreport plaatst op DuikeninBeeld, maak je kans op een reischèque van maar liefst 400 euro, die je kunt besteden bij Diving Holidays!

Iedereen kan een duikreport op DuikeninBeeld plaatsen. Ook jij! Heb jij een mooie, leuke of spannende duik (of snorkelduik of freedive) gemaakt of ben je op duikvakantie geweest (dit jaar of zelfs in de afgelopen paar jaar) en raak je er niet over uitgepraat? Dan is nu het moment om je duikrepot te plaatsen. Het mag een kort verhaal zijn of een langer verhaal, het mogen foto’s zijn (max. 5 per duikreport), het kan een filmpje (YouTube/Vimeo) zijn dat je gemaakt hebt, of een combinatie van deze onderdelen… jij kiest!

Vergroot je kansen!

Je kunt één keer een duikreport plaatsen, maar ook vaker (maar dan uiteraard wel over een andere duik!). Hoe vaker je als Duikreporter een bijdrage levert, hoe meer kans je maakt – elke bijdrage telt mee als een inzending. En goed om te weten, het is vooral géén wedstrijd… de reischèque van Diving Holidays wordt verloot. Een leuk begin van je volgende vakantie toch?

Zanzibar duikers, Marloes Otten, 150420

Hoe doe je mee?

Meedoen is makkelijk!

Log in bij je account op DuikeninBeeld. Heb je dat nog niet? Dan maak je er in 2 minuten een aan – klik hier!
Ga naar de Upload-pagina voor duikreports. Het uploaden wijst zich vanzelf, maar er staat ook een handleiding voor je klaar waarin het stap voor stap wordt uitgelegd.
Nadat jij je duikbeleving hebt geüpload, komt je duikreport binnen enkele dagen op DuikeninBeeld en zullen wij (en hopelijk ook jij!) het op Facebook delen.

Meer hoef je niet te doen!

De winnaar wordt door middel van een verloting gekozen en bekendgemaakt in de eerste helft van november 2021.

Wat je moet weten als je meedoet

Een Duikreporter is een duiker, freediver of snorkelaar die zijn persoonlijke beleving deelt. Ben je met een duikschool of reisbureau op pad geweest, dan mag je best een keer de naam in de tekst noemen. Maar het mag geen commercial zijn.
DuikeninBeeld behoudt zich het recht voor – ook buiten deze winactie – om duikreports te weigeren – in dat geval wordt er contact opgenomen met de maker.

Op de reischèque zijn de volgende voorwaarden van Diving Holidays van toepassing:

 • Alleen geldig voor nieuwe boekingen gemaakt bij Diving Holidays
  Niet inwisselbaar voor contanten
  Niet geldig i.c.m. met andere aanbiedingen, korting op korting.
  Reis dient plaats te vinden voor 31 december 2022
  De reischèque is niet overdraagbaar
  De reischèque is alleen geldig wanneer er een complete pakketreis wordt geboekt inclusief vluchten, verblijf en minimaal een 5-daags duikpakket

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief