Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

De drie slimste duikers van Duikvaker 2020

Nederland heeft na Duikvaker 2020 niet twee maar drie slimste duikers!

 

Dat veel duikers de slimste wilen zijn, was wel duidelijk tijdens Duikvaker 2020. Op de stand van DuikeninBeeld werd door enkele honderden bezoekers de voorronde voor De slimste duiker 2020 gespeeld. Maar per dag konden er slechts vijf door naar de finale!

De finale werd zowel op zaterdag als zondag gespeeld onder leiding van quizmaster Edwin van der Sande, geflankeerd door assistente Tessa. De deelnemers kregen tien open vragen over verschillende duikgerelateerde onderwerpen – niet voor iedereen even makkelijk, zo bleek! De laatste vraag was op beide dagen een vraag over Suunto duikcomputers en werd gesteld door Joep Mol van Amilco Sports, die binnen de Benelux verantwoordelijk is voor de Suunto duikproducten.

De winnaars!
Op zaterdag kwam Nataschja Joos als slimste uit de strijd, op zondag was het Jeroen Albrecht. Beiden kregen uit handen van Joep Mol een D5 duikcomputer van Suunto ter waarde van 599 euro!
Maar er is nog een derde winnaar: Marcel Kok. De jury heeft achteraf vastgesteld dat er een vergissing is gemaakt en hij samen met Jeroen op zondag op de eerste plaats is geëindigd. Hij heeft alsnog een D5 duikcomputer ontvangen.

Wij feliciteren alle winnaars en danken Amilco Sports voor het sponsoren van de prachtige D5 duikcomputers.

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *