Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Presentaties en aanbiedingen bij Suunto op Duikvaker VirtualXpo

Een goede reden om de Suunto stand te bezoeken op Duikvaker VirtualXpo? Natuurlijk de duikcomputers, maar ook de presentaties die je doorlopend kunt volgen.

Het team van Suunto staat het hele weekend voor je klaar om via de chat of een videocall al je vragen over de Suunto producten te beantwoorden en natuurlijk om je advies te geven. Ze vertellen je maar al te graag uitvoerig over de vele mogelijkheden die de computers elke duiker bieden.

De hele dag door kun je presentaties volgen over:

D5 Copper – de nieuwste uitvoering van de D5! Een smartwatch die je zowel boven als onder water vele voordelen biedt.
Update én Upgrade voor de EON Steel! Interessant voor wie de EON Steel al heeft en voor de duiker die zich oriënteert op een nieuwe duikcomputer. Je krijgt uitgebreid uitleg over het Fused RGBM 2-algoritme (de update!) en de uitbreiding met een tweede algoritme (upgrade!), wat een uitkomst is voor de technische duikers.

Aanbiedingen ontbreken ook niet op de stand, bijvoorbeeld voor de D5 en de Vyper Nova.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief