Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Twee slimme duikers winnen Suunto D5 duikcomputer!

De duikwereld is twee De Slimste Duikers rijker! Nanda Roseboom en Jesse De Schrijver wonnen de finale op zaterdag respectievelijk zondag. Hun prijs? Eeuwige roem en de Suunto D5 duikcomputer!

Slim zijn ze! Nanda Roseboom en Jesse De Schrijver. Beiden haalden samen met vier lotgenoten de finale van de quiz De Slimste Duiker op respectievelijk zaterdag en zondag. In de spannende finale kwamen zij als besten van de dag uit de bus en mochten ze uit handen van Joep Mol van Amilco Sports, een prachtige D5 duikcomputer van Suunto in ontvangst nemen. Een jaar lang mogen zij zich De Slimste Duiker noemen.

Nanda en Jesse, gefeliciteerd en veel plezier met de Suunto D5!

De Suunto D5 duikcomputer

Wil je meer weten over de D5 duikcomputer? Klik eens op de volgende links:
De Suunto D5: zo kwam hij tot stand
Test: Suunto D5 duikcomputer

of klik hier voor meer info over Suunto producten en verkoopadressen

De Slimste Duiker

De Slimste Duiker is een kennisquiz met een knipoog die rondom Duikvaker door DuikeninBeeld wordt georganiseerd. De eerste editie was in 2020. De deelnemers krijgen kennisvragen voorgeschoteld, maar ook vragen over grappige, interessante weetjes. Soms multiple choice, soms een open vraag en soms een schattingsvraag. Veel (niet alle!) antwoorden zijn te vinden op DuikeninBeeld en in Scubapedia, de bibliotheek met weetjes.
Per beursdag gaan de vijf besten uit de voorronde, die op de stand van DuikeninBeeld en dit jaar ook online kon worden gespeeld, naar de finale.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief