Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

CoralGardening op Duikvaker

CoralGardening zet zich in voor het herstel van bestaande riffen en de aanleg van nieuwe riffen. Op Duikvaker vertellen ze hoe. En ook voor de kids is er van alles te doen.

CoralGardening-Duikvaker-Workshop-KoraalTuinierenDuiken is zo fascinerend omdat er onder water zoveel moois te zien is. Van grote haaien tot kleine garnalen. Een van de meest boeiende gebieden zijn koraalriffen. Hoewel ze maar 0,25% van de oceaan bodem bedekken, is zo’n 25% van het mariene leven afhankelijk van koraalriffen. Desondanks worden koraalriffen met uitsterven bedreigd. CoralGardening zet zich in om beschadigde koraalriffen te herstellen en nieuwe riffen aan te leggen.

Op Duikvaker gaan we in gesprek met u om te kijken wat de oplossingen zijn en hoe u daar aan kunt bijdragen. We geven een lezing en voor kinderen hebben we speciale spelletjes waarmee ze leren hoe alle dieren op een koraalrif samenwerken. Daarnaast kunnen ze hun eigen huis voor vissen kleien. Op die manier dragen zij ook bij aan het beschermen en herstellen van koraalriffen.

Kom langs voor een boeiende reis onder water.

Meld u aan op www.coralgardening.org/nl/ voor meer informatie over koraalriffen, onze herstelmethode en maak kans op een vrijkaartje.

CoralGardening-Duikvaker-Workshop-Koraal-Tuinieren

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *