Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Cees den Toom: Duiken met scooters – aan thematafel op Duikvaker

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 6 en 7 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Cees den Toom bijvoorbeeld!

Duiken met een scooter, is dat alleen voor de hele technische duikers onder ons. Nee! En Cees den Toom van Scuba-Academie legt dat uit aan de thematafel, waar je ook terecht kunt voor al je vragen.

Je ziet ze in documentaires, maar ook in Vinkeveen aan de waterkant. Leuk, dat zeker! Maar weet je dat het duiken met een scooter vele mogelijkheden kent en voordelen heef? Zowel voor recreatieve duikers, tijdens het freediven, bij technische duiken en ook voor de professionele duiker. Hoe weet je welke scooter voor jou geschikt is en wat komt er allemaal bij kijken qua duiken en qua onderhoud?

Cees den Toom scootert naar de thematafel op de stand van DuikeninBeeld en legt het je uit. Heb je vragen, dan zal hij deze beantwoorden? Heb je zelf ervaring met scooters, praat dan vooral mee!


Wanneer?

zaterdag 16:00 uur
zondag 13:00 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 4 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een ademautomaat van Scubapro. Klik hier!

Foto: Cees Kassenberg

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *