Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Fotowedstrijden

Bonaire fotowedstrijd 2018 – De publieksfavorieten

Het publiek heeft zijn stem laten horen, en hoe! De publieksfavorieten van de Bonaire fotowedstrijd 2018 zijn bekend. Wie winnen in de categorie Onderwaterleven én de categorie Duikers/snorkelaars?

Ruim een week kon er gestemd worden op de 10 foto’s die in zowel de categorie Onderwaterleven als de categorie Duikers/snorkelaars de shortlist hadden gehaald. En dat hebben we geweten! De twintig foto’s hebben samen een paar duizend stemmen gekregen. En het werd nog een nek-aan-nekrace ook.

Maar de publieksfavorieten zijn nu bekend. Zij ontvangen een Chromaluxe afdruk van hun winnende foto. Dit zijn ze: Jef Driesen (categorie Duikers/snorkelaars) en Olga Knijn (Onderwaterleven).

We hebben nog één prijs te vergeven. De Overall winnaar, die is bepaald door de vakjury. Wie naar Bonaire gaat om daar een fotoreportage te maken, wordt donderdag 7 juni om 18 uur bekendgemaakt op DuikeninBeeld.

Benieuwd wie de makers zijn van de foto’s die in de shortlists zijn geëindigd? Klik op de respectievelijke foto’s hieronder voor een compleet overzicht.

SHORTLIST ONDERWATERLEVEN

SHORTLIST DUIKERS/SNORKELAARS

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief