Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Dynamische foto-expo 2019 – Het was genieten!

De zesde editie van het Dynamische foto-event op Duikvaker was genieten! Ruim 90 foto’s waren tijdens het beursweekend te bewonderen. En er zijn winnaars!

Foto: Brenda de Vries, winnaar Buiten Nederland op zaterdag

De Dynamische foto-expo en -wedstrijd vond plaats op de stand van DuikeninBeeld. Fotografen konden ook voor deze editie hun foto inzenden of ter plekke inleveren, waarna de foto door printspecialist Arca op groot formaat werd geprint en vervolgens op 3mm dik forex werd aangebracht. Het resultaat: een prachtig fotoschilderij dat de maker aan het einde van de beursdag mee naar huis mocht nemen.

De dynamiek van de expo zat ‘m in het elk uur wisselen van foto’s – vier eruit en vier erin. Welke foto’s dat waren, werd bepaald door de bezoekers van de beurs die elk uur hun stem konden uitbrengen. Er was zo veel animo dat de expo zondag al vóór de middag vol was.

Foto: Eric Staal, winnaar Binnen Nederland op zondag

Aan het eind van beide beursdagen bepaalde een vakjury, bestaande uit Ron Offermans, Marco Heesbeen en Rob Aarsen, wie de dagwinnaar Binnen Nederland en de dagwinnaar Buiten Nederland werden.

Winnende foto’s
De winnende foto’s werden op zaterdag gemaakt door Lia van Nieuwenhuizen (categorie Nederland) en Brenda de Vries (categorie Buiten Nederland). Op zondag gingen de prijzen naar Eric Staal (categorie Nederland) en Laurent Miroult (categorie Buiten Nederland). Zij wonnen prijzen die beschikbaar waren gesteld door Onderwaterhuis.NL.

  
Links: Lia van Nieuwnhuizen, winnaar Binnen Nederland op zaterdag. Rechts: Laurent Miroult, winnaar Buiten Nederland op zondag.

Foto: Cees Kassenberg, maker van de beste wrakfoto.

Ook onder de stemmers werden prijzen verloot. De Cressi Palm Mesh Bag ging op zaterdag naar Willem van der Draaij en op zondag naar Chantal Walhout.

Beste wrakfoto
Dit jaar hadden we ook een thema: wrakken, met als prijs een toertje in de Nordic Sub, beschikbaar gesteld door Scuba-Academie in Vinkeveen.. De beste wrakfoto in de expo werd gemaakt door Cees Kassenberg.

Duikvaker-foto’s
Ook de organisatie van Duikvaker koos beide dagen een favoriet: Goos van der Heide en Peter Boots. Zij wonnen een waardecheque van 50 euro die ze kunnen besteden bij Onderwaterhuis.NL.

En nu… online stemmen
Het Dynamische foto-event gaat online door. Van 6 tot en met 28 februari kun je stemmen op je favoriete foto(‘s). De maker van de winnende foto mag een workshop Macrofotografie en snootbelichting volgen bij Onderwaterhuis.NL. De winnende stemmer krijgt een Palm Mesh Bag van Cressi.

Stem nu!

  
Links: Goos van der Heide, rechts: Peter Boots. Deze foto’s werden door de organisatie van Duikvaker uitgeroepen tot Duikvaker-favoriet op zaterdag resp. zondag.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief