Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Dynamisch foto-event 2019 – Stem nu!

Duikvaker 2019 zit erop en dus ook de DuikeninBeeld Dynamische foto-expo! Een vakjury heeft de winnaars in de categorie NL en Buiten NL gekozen. Maar online gaan we door. Stem nu op je favorieten en maak kans op een tas van Cressi!

Een van de deelnemende foto’s.

Je kunt tot en met 28 februari stemmen. Je mag op meerdere foto’s stemmen, maar je kunt per IP-adres maar eenmaal op een foto stemmen.*

Je maakt ook kans op een Palm Mesh Bag van Cressi. Daarvoor moet je de foto of foto’s delen op Facebook. Zorg dat de foto openbaar wordt gedeeld en plaats daarbij de tag #duikeninbeeld.

Stemmen en delen kan tot en met 28 februari 2019.

Als je de galerie opent, zie je miniaturen van de foto’s. Klik op een miniatuur om de foto in zijn geheel te openen en te stemmen. Je kunt vervolgens door de diavoorstelling heen lopen.

STEM NU!

*Als je meerdere foto’s mooi vindt, kun je op meerdere foto’s stemmen. Maar… als bijvoorbeeld een huisgenoot of collega gebruikmaakt van internet via hetzelfde IP-adres en op dezelfde foto’s wil stemmen, dan lukt dat niet. In dat geval zou de tweede stemmer bijvoorbeeld via 3G of 4G op een mobiel apparaat kunnen stemmen. Deze IP-beperking is ter beveiliging tegen bots.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief