Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Aluminium onderwaterhuis voor Gopro Hero 5, 6 en 7 Black

Tot 150 meter waterdicht. Veiliger dan het standaard onderwaterhuis van GoPro (Supersuit), omdat je voor gebruik in dit onderwaterhuis de frontlens niet van je GoPro hoeft te halen. De GoPro blijft daardoor waterdicht van zichzelf. In en om het water toch wel een erg fijn idee! Deze high-end aluminium T-houisngs heeft een optimale warmteafvoer en is daardoor 100% condensvrij. 

Het huis heeft een dubbele statiefaansluiting aan de onderzijde en een oog voor een spiraalkoord.

Het optionele filter- en macrosysteem is in een paar seconden aangebracht. Hiermee kunnen twee filters voor verschillende dieptes aangebracht worden of één filter en een macrolens. In de optionele filterset worden drie verschillende roodfilters, een magenta-filter en een macrolens geleverd.

Veilig duiken en snorkelen met je Gopro met deze T-housing. Verkrijgbaar bij Onderwaterhuis.NL voor € 199. Bekijk de productvideo voor uitgebreide info.

Dit bericht delen

Avatar
Onderwaterhuis.NL

Bij Onderwaterhuis.NL kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies over digitale foto- en videoapparatuur voor boven èn onder water. Ook alle accessoires zoals flitsers, lenzen, filters, geheugenkaartjes, batterijladers en reserve onderdelen kunt u in het assortiment vinden. De meeste producten verkopen wij direct uit voorraad.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *