Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

René Weterings – Go with the….GoPro!

René die zonder zijn fotocamera duikt, dat is iets wat niet vaak gebeurt. Gelukkig had hij wel een GoPro set bij en maakte van de beelden een kort filmpje. 


Datum: 19-7-2017
Duiklocatie: Scharendijke

duikreport-call-to-action-350x85

Binnenkort gaan we met het gezin op vakantie naar Lanzarote. Mijn vrouw Cindy heeft sinds vorig jaar meer zin in filmen dan in fotograferen. Een aanbod om een GoPro 4 Silver met Isotta behuizing en een RGBlue videolamp te lenen konden we dan ook niet afslaan, nogmaals hartelijk dank daarvoor!
Het setje ook zelf een keer aan de tand voelen leek mij ook wel eens leuk, vandaar dat ik deze duik geen fotocamera mee nam. Filmen is (nog) niet echt mijn ding, maar samen met mijn vrouw Cindy hebben we toch een compilatie van wat korte clips kunnen samenstellen. 😉

Max. diepte 7,5m, temp. 20gr.C., zicht 1-3m, duiktijd 70min.
Duik 762 (Scharendijke, woensdag 19-7-2017, 20.30u)

Dit bericht delen

René Weterings

Vader van een dochter en zoon, getrouwd met Cindy en woont in Geertruidenberg. Fanatiek duiker en onderwaterfotograaf sinds 2005. Fotografeert met een Olympus OM-D systeemcamera. Schrijft regelmatig duikreports en artikelen voor DuikeninBeeld en artikelen voor Onderwatersport magazine. Passies zijn het gezin, duiken, fotograferen, snorkelen en het schrijven over alles wat hier mee te maken heeft!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *