Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Foto- en filmnieuws: GoPro flip, iPhone onderwaterhuis en viewfinders

We hebben weer mooi foto- en filmnieuws! Maak kennis met een onderwaterbehuizing voor de iPhone, handige flipsystemen voor de GoPro HERO9 en Inon viewfinders speciaal voor Nauticam.

Flip-filtersysteem voor de GoPro HERO9

Als je het mooiste resultaat uit je GoPro wilt halen, kan je bijna niet zonder extra accessoires. Het Backscatter FLIP 8 systeem bijvoorbeeld is een handig hulpmiddel. Afhankelijk van de uitvoering bevat dit  flipsysteem één of meerdere scharnieren om een kleurfilter of macrolens te flippen. De constructie is degelijk uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Het systeem is met één vinger te bedienen. Omdat het frame met een inbusboutje wordt vastgezet, hoef je niet bang te zijn dat het te makkelijk los klikt en je de filters verliest. Het Backscatter FLIP 8 systeem is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen en is speciaal gemaakt voor de HERO8, maar kan ook worden gebruikt op de HERO9  en de ouder GoPro HERO 5, 6 en 7 modellen.

SeaLife SportDiver iPhone behuizing

Je iPhone meenemen naar een diepte van 40 meter? Ondertussen lekker foto’s maken of filmen? Het kan met de nieuwe Sealife SportDiver-behuizing. Dit huis wordt geleverd met een speciale app voor iOS 12 en hoger. In de app kan je eenvoudig schakelen tussen foto- en videomodus. De SportDiver-app maakt gebruik van de iPhone-cameratechnologie van je iPhone. Voor de veiligheid en bescherming van de telefoon is goed gezorgd. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat, roestvrij staal en aluminium en heeft glas van optische kwaliteit. De behuizing is daarbij ook uitgerust met een dubbel lekalarm. De SportDiver-behuizing maakt automatisch verbinding met je iPhone en de SportDiver-app via Bluetooth. Geen extra kabels dus. De behuizing wordt gevoed door twee AAA-batterijen die meer dan 50 uur continu gebruik meegaan. De SportDiver is geschikt voor de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max en SE (2e generatie). De Android-versie volgt nog. Ik zou zeggen, kom maar door met je volledig op de iPhone gemaakte duikreport.

Inon viewfinders voor Nauticam behuizingen

Interessant nieuws voor de fans van viewfinders met een Nauticam behuizing. De Japanse fabrikant Inon komt met rechte en 45 graden viewfinders speciaal voor de spiegelreflex- en systeemcamerabehuizingen van Nauticam. Viewfinders zijn interessante hulpmiddelen voor fotografen en filmers met slechtere of ogen die snel vermoeid zijn. De Inon-zoekers kunnen worden voorzien van verschillende dioptriecorrectielenzen om gebruikers met verziendheid of presbyopie te helpen. De Inon-viewfinder kan door de gebruiker zelf worden geïnstalleerd met behulp van de meegeleverde tool. De viewfinder kan na montage eenvoudig gedraaid worden, zodat je deze zowel in de portret- als landschapstand kunt gebruiken. Je kunt hem eenvoudig monteren op de vaste plek van de zoeker.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief