Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Alles voor foto en video bij Onderwaterhuis.NL op Duikvaker

Fotografeer je? Film je? Of wil je het gaan doen? Kom langs bij de stand van Onderwaterhuis.NL voor informatie, advies én mooie beursaanbiedingen.

Waarom je naar Duikvaker ‘moet’ komen? We vroegen het aan Onderwaterhuis.NL. «De Duikvaker is het jaarlijkse duikfeest om het nieuwe duikseizoen te openen en weer volop in de stemming te komen. Gave bestemmingen, nieuwe producten, leuke ideetjes, veel informatie en spectaculaire beursaanbiedingen. Dat mag je niet missen.»

Ben je onderwaterfotograaf? Of lijkt het je leuk om onder water te gaan fotograferen of filmen? Kom dan zeker langs bij de stand van Onderwaterhuis.NL. Je vindt er onderwatercamera’s voor alle onderwaterfotografen. Van beginner tot gevorderd. Van heel compact tot hele uitgebreide sets met flitsers en lampen.

In het speciale Touch & Try gedeelte van de stand kun je zelf aan de slag met een aantal populaire producten. En profiteer ook van de speciale beursaanbiedingen!

Onderwaterhuis.NL staat op de vertrouwde plek in Hal 1, recht tegenover de ingang – standnummer 146.

Kaarten met 20% korting en kans op een Scubapro-tassenset
Bestel nu je kaarten voor het leukste duikevent van 2018! Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je in de voorverkoop maar liefst 20% korting én maak je kans op een Scubapro-tassenset ter waarde van 185 euro. Klik hier voor de code.

Interactief programma op de stand van DuikeninBeeld
Ook dit jaar draait het op de stand van DuikeninBeeld om ‘meedoen’. Schuif aan bij de thematafels met leuke onderwerpen en interessante specialisten. Bepaal welke foto’s in de Dynamische Foto-expo blijven hangen – stem en maak kans op een Cressi rugzak. En ga met jouw favoriete product op de foto in onze fotolijst – wie weet win je het product. En… krijg je onze nieuwsbrief nog niet, meld je aan en maak kans op een leuke prijs. Klik voor het programma.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief