Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Curaçao - algemeen

Zomerse reistip van Dive and Travel – Curaçao

Waar ga jij heen deze zomer? Wij vroegen drie reisorganisaties naar hun tip voor de zomer van 2021. Dit is de tip van Dive and Travel!

Bon Bini! Welkom op Curaçao! Ontdek het gezellige Curaçao onder  en boven water tijdens je volgende duikvakantie. Zowel voor de duiker als de snorkelaar heeft Curaçao veel te bieden. Bezoek de verlaten strandjes, ga snorkelen rond klein Curaçao of ontdek de beroemde duikplaatsen als Mushroom Forest, Mako’s Mountain en beroemde wrakken als Tugboat en Superior Producer. Na een enerverende dag op het water ga je lekker uit eten in een van de vele restaurantjes en bezoek je Punda in Willemstad met de befaamde pontjesbrug. Je vliegt met TUIfly of KLM in 9 uur comfortabel naar Curaçao.

Je boekt je duikvakantie natuurlijk met de “Boeken zonder  zorgen ”garantie: bij Dive and Travel Boek je de reis kosteloos om naar een nieuwe vertrekdatum of ontvang binnen 14 dagen een terugbetaling van je reisgelden bij een afradend reisadvies. Onze reisspecialisten informeren je graag over de mogelijkheden zodat jij zorgeloos jouw ideale duikvakantie bij ons kunt boeken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief