Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Groots en intens: walvis- en orkatrip

Oog in oog met een orka. Naast bultruggen zwemmen. Lijkt het jou ook een fascinerende belevenis? Kom dan op 12 september naar de infomiddag van Dive and Travel en laat je informeren over deze bijzondere reis naar Noorwegen.

Op zaterdag 12 september organiseert duikreisorganisatie Dive and Travel in samenwerking met Sea Safari Noorwegen en Nature2experience een informatiemiddag over de geweldige Walvis en Orka Adventure reis die in januari 2016 plaats zal vinden.

Het is een overweldigende ervaring om te snorkelen met deze enorme zeezoogdieren. Tijdens de reis wordt er voor de fotografen onder de deelnemers ook aandacht besteed aan het fotograferen van zgn. startrails en het bijzondere noorderlicht.

Op 12 september zal de eigenaar en kapitein Marten Bril van Sea Safari Noorwegen aanwezig zijn met foto’s en films.
De informatiemiddag begint om 14.00 uur in de winkel van Pacific Diving in Reeuwijk. De exacte gegevens worden na aanmelding toegezonden. De entree is gratis. U kunt zich via e-mail of telefonisch op 033–4571594 aanmelden. Graag bij aanmelding uw volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.


huisjes
  Dive and Travel_Noorwegen_Orca_en_vis_kopie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief