Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Winactie – Maak nu kans op een Suunto EON Steel Black duikcomputer

Ken je hem al? De Suunto EON Black Steel? Deze duikcomputer is bedoeld voor elke duiker – recreatief en technisch, open circuit en closed circuit. En je kunt hem nu winnen!

Geen duikcomputer die zo allround is als de Suunto EON Black Steel. Een echte alleskunner, of je nu recreatief of technisch met open circuit duikt of met een rebreather de diepten opzoekt. Met de gratis DM5-software stem je hem af op jouw persoonlijke voorkeuren en de typisch duiken die je maakt – of dat nu technische duiken, recreatieve duiken of rebreatherduiken zijn. En helemaal uniek is dat je kunt kiezen uit het door Suunto ontwikkelde Fused RGBM-II-model of het Bühlmann-algoritme model met gradient factors. Jij kiest!

Doe mee!

Jij maakt kans op deze allround duikcomputer! AmilcoSports, de importeur van Suunto in de Benelux, geeft er in samenwerking met DuikeninBeeld een weg. Te gek toch als jij deze duikcomputer zou winnen!?!?!

Hoe je kans maakt? Doe de quiz hieronder (of klik hier) en geef antwoord op twee simpele vragen (je weet de antwoorden al als je dit bericht leest!). Maar ook willen we graag weten waarom jij met deze Suunto EON Steel Black wilt duiken. Vertel ons (ook in het quizformulier hieronder) welke functies van het apparaat jij belangrijk vindt, welke meerwaarde ze hebben voor jou, en vertel ons vooral ook waarom.

Meer hoef je niet te doen om kans te maken!

Speel de quiz!

Als de quiz hierboven niet wordt geladen of niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Nog een paar dingen...

 • Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Amilco Benelux, de importeur van Suunto in de Benelux.
 • Medewerkers van Amilco Benelux en redactieleden van DuikeninBeeld zijn van deelname uitgesloten.
 • De duikcomputer wordt persoonlijk aan de winnaar uitgereikt op een door Amilco Benelux te bepalen adres en datum (uiteraard in overleg!). Van de uitreiking wordt een foto gemaakt die door Amilco Benelux en DuikeninBeeld in hun respectievelijke communicatiekanalen wordt gedeeld.
 • Op basis van de door de deelnemers in de quiz genoemde antwoorden zal een artikel worden samengesteld dat via de communicatiekanalen van Amilco Benelux en DuikeninBeeld zal worden gedeeld.
 • De prijs, de Suunto EON Black Steel duikcomputer, kan niet worden ingewisseld voor contanten of anderszins.
 • Deze actie loopt tot en met zondag 6 februari 2022. De winnaar wordt bekendgemaakt in de loop van februari.

Duik ook eens in de andere producten van AmilcoSports...

4 reacties

 1. O ja, die wil ik winnen.

  REAGEREN
 2. Deze zou ik heel graag voor mijn man willen winnen.

  REAGEREN
 3. Bingo… hoop ik😎

  REAGEREN
 4. Deze wil ik heel graag winnen.Dan ga ik lekker naar Panama om daar te duiken.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief