Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Indonesië - algemeen / Nieuws

Win een Passport to Paradise bij Murex Resorts op BOOT

Bezoek Murex Resorts op BOOT en maak kans op een droomreis naar Noord-Sulawesi in Indonesië.

Murex_Boot-special24
North Sulawesi, Nord Sulawesi, Celebes Sea, Murex Manado
Murex_schildpad_Boot-special24

Ook dit jaar zal Murex Resorts weer aanwezig zijn tijdens de BOOT beurs in Düsseldorf van 20 tot en met 28 januari. Je vindt ons op onze eigen stand (D42) in hal 12. Het team van Murex Resorts & Lembeh Resort staat daar klaar om je van alle nieuwtjes op de hoogte te brengen. Want.. Murex Resorts heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten – er zijn fantastische verbeteringen doorgevoerd in beide resorts. Dat laten we je op de stand graag zien in de fotoboeken en de video’s!

Beursspecial

Natuurlijk hebben we ook een mooie special. Als je boekt tijdens de BOOT beurs krijg je een voucher ter waarde van 10% van het vooraf geboekte verblijf en duikpakket. De voucher kun je tijdens de vakantie gebruiken voor extra duiken, drankjes of een excursie. Noem het maar, alle activiteiten die je bij ons in Noord-Sulawesi kunt boeken, kun je ermee betalen.

Passport to Paradise

Passport to Paradise is de beste manier om alles te zien wat Noord-Sulawesi in Indonesië te bieden heeft – boven en onder water. Duik Manado, Bunaken, Bangka en de beroemde Lembeh Strait in 1 vakantie. Duik op de beroemde drop-offs van Bunaken en verbaas je over al het macroleven dat in Lembeh rondzwemt en kruipt.

Win een een droomreis!

Hoe je kans maakt op een 9-daagse Passport to Paradise? Bezoek de stand van Murex Resorts op BOOT en registreer je. Op zondagmiddag 28 januari maken we de winnaar bekend in de stand en via social media.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief