Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win een duik met de duikhelm!

In het weekend van 5, 6 en 7 april openen de duiktorens in Enkhuizen de deuren voor sportduikers. Maak nu kans op een gratis proefduik met een professionele duikhelm tijdens het openingsweekend of een Pro 2000 trimvest van SEAC Sub!

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar info@totallyscuba.nl en vertel ons waarom jij graag een keer met een duikhelm wilt duiken. De meest originele inzending wint een gratis proefduik (t.w.v. € 65,-) tijdens het openingsweekend. Daarnaast verloten we onder de inzendingen ook een Pro 2000 trimvest van SEAC Sub. De winnaars worden woensdag 3 april bekend gemaakt. Wees er dus snel bij, mail en win!

De proefduik maak je met een Kirby Morgan 27 Superlite duikhelm. Je duikt in de duiktorens, onder begeleiding van een instructeur.

Door deel te nemen aan de winactie ga je er mee akkoord dat je mailadres door Totally Scuba gebruikt mag worden om je nieuws over acties en evenementen te sturen. Bij elke mailing kun je jezelf desgewenst weer afmelden voor deze lijst.

Mail en win

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april
Totally Scuba
Voorland 13, 1601 EZ Enkhuizen
Tel: 0228 72 24 07
Mail: info@totallyscuba.nl

Dit bericht delen

Totally Scuba
Totally Scuba

Totally Scuba biedt alles voor de gevorderd duiker en de beroepsduiker.. Passie voor onderwatersport is onze drijfveer. Graag zetten we ons enthousiasme in om onze klanten service-op-maat te bieden. In ons gecertificeerde onderhoudscentrum in Lijnden kun je terecht voor onderhoud en reparatie van je duikmaterialen. Wij zijn specialist in reparatie van droogpakken. We bieden snelheid, maat werk en garantie. Voor beroepsduikers hebben wij extra serviceopties zoals extra korte levertijden, leenpakken voor de duur van de reparatie en een haal- en brengservice. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In onze Totally Scuba Showroom in Enkhuizen, gevestigd bij de opleidingslocatie van BC-opleidingen, vind je een select assortiment aan kwaliteitsproducten van o.a. Fourth Element, BARE, Scubapro, Shearwater en Tecline. De showroom biedt een keur droogpakken, onderkleding en andere materialen voor gevorderd -, technisch - en beroepsduikers. De showroom beschikt over een Biomap aanmeetpunt van Fourth Element voor het op maat aanmeten van het Fourth Element Argonaut 2.0 droogpak. Bij de showroom organiseert Totally Scuba regelmatig activiteiten, waarbij we gebruikmaken van de faciliteiten van BC-opleidingen: twee duiktorens (3,5 & 9m), een duikput (21m) en het Markermeer. De duiktorens zijn op gezette tijden geopend voor sportduikers. Entreetickets zijn via totallyscuba.nl verkrijgbaar. Om aanbod-op-maat te bieden werken wij intensief samen met fabrikanten, importeurs, opleidingsinstituten en bedrijven met een specifiek duikaanbod, zoals duikreizen en beroepsduikerij. Achtergrond Totally Scuba is in 2015 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Moby Dick Nieuwegein en Scuba Totaal, twee ervaren experts op het gebied van duiken en duikmaterialen. Uit ervaring hebben we geleerd dat onze kracht met name in de samenwerking zit. Daardoor kunnen we onze expertise gebundeld inzetten zodat onze klanten daar optimaal van profiteren. Samen hebben we daarom Totally Scuba ingericht.

6 reacties

 1. Avatar

  Gaaf zeg. Ik duik nog maar net, kan het dan ook?

  REAGEREN
 2. Avatar

  Ja hoor, staat open voor iedereen met een duikbrevet.

  REAGEREN
 3. Avatar

  Dit lijkt me echt heel gaaf, maar hoe kan het nou dat er geen water in die helm komt? Ik kan me niks voorstellen van het klaren van zo’n masker en wat je als back-up zou hebben, maar ik duik dan ook niet zo lang.
  Kortom: lijkt me heel erg leuk, maar ook behoorlijk spannend.

  REAGEREN
 4. Avatar

  Beste Erwin,
  Er is maar één manier om daar achter te komen… boek een helmduik op 5, 6 of 7 april en je ervaart hoe wij als beroepsduikers heerlijk ons werk doen. Gewoon komen kijken mag natuurlijk ook!

  REAGEREN
 5. Avatar

  we hadden het graag geprobeerd, maar net dat weekend gaan we met de cursisten voor het eerst naar buiten. Is zoiets ook met het duikteam te boeken?

  REAGEREN
 6. Avatar

  Beste Martin,
  Jazeker. Er komen openingstijden waarop als individu (desnoods de gehele vereniging) welkom bent. De vrijdagavond in de oneven week en de zaterdag in de even week. Houdt onze site in de gaten.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *