Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duiktorens Enkhuizen openen voor sportduikers

In het weekend van 5, 6 en 7 april openen de duiktorens in Enkhuizen de deuren voor sportduikers. De torens zijn sinds februari in gebruik voor beroepsduikopleidingen van BC-opleidingen, maar gaan nu ook open voor sportduikers.  Alle sportduikactiviteiten lopen via Totally Scuba. 

Tijdens het openingsweekend kun je een duik maken in de torens, maar ook een proefduik met een Kirby Morgan duikhelm,  of kun je een track in de decompressietank. Ook opent Totally Scuba tijdens dit weekend de nieuwe showroom en is er daarnaast een magazijn-uitverkoop van diverse duik- en snorkelmaterialen.

Vanaf het openingsweekend zijn de duiktorens op gezette tijden open voor sportduikers. Je kunt er zelfstandig of in teamverband trainen en duiken. Regelmatig vinden er evenementen plaats.
Entreetickets voor de duiktorens zijn verkrijgbaar via Totally Scuba. Tijdens het openingsweekend profiteer je van het introductietarief van € 10,- (normaal € 20,-).

Meer informatie & tickets: https://totallyscuba.nl/agenda/openingsweekend.html

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april
Totally Scuba
Voorland 13, 1601 EZ Enkhuizen
Tel: 0228 72 24 07
Mail: info@totallyscuba.nl

4 reacties

 1. Avatar

  Ziet er helder uit. Hoe diep is het? En wat is temperatuur?

  REAGEREN
 2. Avatar

  Beste John, dieptes zijn 1,5m, 3,5m en 9m. Temperatuur is een comfortabele 21 graden…

  REAGEREN
 3. Avatar

  Kan ik de duiktoren ook afhuren om een intro of opleiding te geven?

  REAGEREN
 4. Avatar

  Marjan, Zeker. Na de opening op 5-6-7 april komen er openingstijden voor individuele duikers á €20,- per persoon. Op ander momenten is de toren te huur per dagdeel of tijdvak van 1,5 uur. Tarieven komen binnenkort op de site van TotallyScuba.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief