Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Ervaar de duiktorens van Enkhuizen

De duiktorens van Enkhuizen zijn de opleidingsplek voor de beroepsduiker. In de weekenden exploiteert Totally Scuba de duiktorens voor sportduikers. En er is dan van alles te beleven!

Met dieptes van 3,5 en 9 meter, kraakhelder water en een watertemperatuur van 21 graden, zijn de duiktorens de perfecte setting om materiaal te testen, je vaardigheden te trainen of een duikopleiding te verzorgen. Daarnaast kun je er ook nieuwe onderwaterervaringen opdoen: kom autoruit tikken, maak een duik met de Kirby Morgan 27 Superlite duikhelm en ervaar de onderwaterwereld van een beroepsduiker. Of waan je Kuifje op jacht naar de schat van Scharlaken Rackham… vanaf het voorjaar kun je namelijk ook een ervaringsduik maken met een authentieke koperen duikhelm!

Kom duiken of geef een ervaringsduik kado!

Foto’s: Arthur Klaphake & Rob Aarsen

Meer informatie & tickets:
https://totallyscuba.nl/agenda.html

Totally Scuba
Voorland 13, 1601 EZ Enkhuizen
info@totallyscuba.nl

Dit bericht delen

Totally Scuba
Totally Scuba

Totally Scuba biedt onderhoud en reparatie van duikmaterialen en duikkleding. In ons onderhoudscentrum beschikken wij over een ademwerkplaats, plakwerkplaats en atelier waar wij o.a. maatwerk neopreen droogpakken en onderkleding produceren. In de showroom bieden wij een select assortiment aan duikmaterialen, met name droogpakken en onderkleding van het eigen merk Subsea en van o.a. Fourth Element, BARE en Ursuit. In de weekenden kun je via Totally Scuba terecht in de duiktorens van BC-opleidingen. Entreetickets via totallyscuba.nl.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *