Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Zuidelijk Afrika - Main Slider

Valsbaai in beeld

Valsbaai of False Bay bij het Zuid-Afrikaanse Kaapstad is een grote explosie van kleur! Onderwaterfotografe Kate Jonker weet dit prachtig in beeld te brengen.

Deze foto’s maakte Kate Jonker toen zij in december 2021 met Pauline de Blocq van Scheltinga in Valsbaai dook. Pauline schreef twee verhalen over deze duikbeleving:

Valsbaai – Explosie van kleur
Valsbaai – Sterretjes zien

Klik op een miniatuur om de diavoorstelling te openen. De foto’s worden dan in hun geheel én groter getoond. Met de pijltjes loop je er doorheen.

Uiteraard zijn wij benieuwd wat je van deze explosie van kleur vindt. Laat het weten in een reactie onderaan.

Over Indigo Scuba

Indico Scuba is een familiebedrijf in het pittoreske dorpje Gordon’s Bay, dertig minuten rijden vanaf Kaapstad International Airport. Het wordt gerund door Kate & Deon Jonker die het duikcentrum in 2008 hebben opgericht. De twee nemen duikers mee naar de topduikstekken aan de oostkant van Valsbaai. De kleurrijke diversiteit van het onderwaterleven is bijzonder en interessant, omdat de Atlantische en Indische Oceanen hier in de buurt samenkomen.

Indigo Scuba neemt maximaal vier duikers per gids mee. Wil je spullen huren of meer leren over onderwaterfotografie? Ook dan ben je er aan het goede adres. Iedereen die graag wil leren duiken of al gevorderd is, is hier welkom.

www.indigoscuba.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief