Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Save the Date voor de BonaireXperience

Zet maar vast in je agenda! Op zaterdag 16 januari reis je een hele dag virtueel mee naar Bonaire met de BonaireXperience.

Een hele dag in Bonairiaanse sferen! Gewoon thuis achter je computer, voor de tv, op je tablet of op je smartphone. Van 12 tot 20 uur maak je een reis over het eiland, duik je onder met bekende Bonairianen, neem je een kijkje bij de leukste resorts, zie je de leukste hang-outplekken en proef je -helaas virtueel- de lekkerste gerechten uit de Bonairiaanse keuken. Je maakt kennis met de betoverende natuur van het eiland, boven en onder water, en hoort meer over alles wat dit eiland – als Blue Destination – doet om de natuur en de authenticiteit te bewaren. En samen proosten we op het ultieme Bonaire-gevoel!

Wanneer?

Zaterdag 16 januari 2021 van 12 tot 20 uur

Waar?

Op Facebook en YouTube. Je kunt de Bonaire DiveXperience volgen op de Facebook-kanalen van Bonaire Toerisme, DuikeninBeeld, DiveXperience en Duikvaker. En op het YouTube-kanaal van DiveXperience. 

Up-to-date blijven?

Up-to-date informatie over het event en het programma krijg je via het event op Facebook. Geef aan dat je ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’ bent en je ontvangt via het FB-evenement regelmatig updates.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief