Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen / Zuidelijk Afrika - algemeen / Zuidelijk Afrika - Reisverhalen en andere artikelen

Aliwal Shoal – dé duikbestemming van Zuid-Afrika

Welke bestemming mag je in 2020 niet missen? We vroegen het de duikreisorganisaties. Vandaag de tip van Liz van Diving World.

Wat mag je in 2020 niet missen? Liz van Diving World weet het wel:
Blue Ocean Dive Resort in Zuid-Afrika! 

“Voor de kust van het Zuid-Afrikaanse Durban liggen de indrukwekkende riffen van Aliwal Shoal, hoog in de top 10 van beste duiklocaties ter wereld! De tocht naar deze geweldige duikstekken begint ook al als één groot avontuur wanneer je gelanceerd wordt vanuit de Umkomaas rivier of vanaf het strand. Ieder seizoen in Aliwal Shoal is uniek. Van de wereldberoemde sardine run tot aan hamerhaaien, walvishaaien en tijgerhaaien! Do we need to say more?

Tijdens je duikvakantie in Aliwal Shoal verblijf je natuurlijk in het Blue Ocean Dive Resort, gelegen in het plaatsje Umkomaas. Na een fantastische duik kom je volledig tot rust in de bar of geniet je in het restaurant van de beste huisgemaakte burgers van de Zuid-Afrikaanse kust, terwijl je geniet van een fenomenaal uitzicht op de Indische Oceaan. Schuif aan bij een typische braai en praat bij het kampvuur na over die ene fantastische duikervaring… Voor de staff van Blue Ocean is jouw comfort het allerbelangrijkste – zij staan garant voor een fantastische, gezellige én onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika!”

Diving-World_Blue Ocean Dive Resort Dive Centre
Diving-World_Blue-Ocean-dive-Resort

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief