Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

ProTek duikhorloges – De naam zegt genoeg!

Met een horloge van het merk ProTek zit jij goed. Het is niet voor niets de keuze van de het US Marine Corps!

Pro: Voor professionals aan de top van hun vak en anderen op weg naar de top. Degenen die er tijd in steken, talloze offers brengen en nergens voor terugdeinzen om perfectie na te streven. Met minder wordt geen genoegen genomen.

Tek: Voor de innovatieve, Zwitserse verlichtingstechnologie die in elk horloge is gebruikt. De oprichter van ProTek was een pionier op het gebied van deze speciale functie met zijn voormalige horlogemerk Luminox, waardoor deze opmerkelijke technologie naar de consument introduceerde. ProGlo™-verlichting zorgt voor een non-stop continue gloed gedurende maximaal 25 jaar, zonder “oplading” van een externe lichtbron, waardoor de kijker de tijd in één oogopslag kan zien en lezen, zelfs in totale duisternis.

ProTek’s mix van professionaliteit en technologie, met topprestaties en geweldige styling, is geïnspireerd door de mensen die ons dagelijks beschermen: eerstehulpverleners, waaronder handhavers, SWAT, tactisch, militair, brandweerlieden en meer. Mensen die in deze vakgebieden werken, waarderen de unieke combinatie van prestatiekenmerken die ProTek-horloges bieden. Tegelijkertijd zijn de horloges ontworpen voor iedereen op straat die op zoek is naar een robuust uurwerk voor dagelijks gebruik.

Aan het roer staat Barry Cohen – oprichter/voormalig eigenaar van Luminox, het merk dat de Navy SEALS leverde. Cohen heeft 27 jaar bij Luminox gewerkt, maar vertrok een paar jaar geleden om fulltime aan de slag te gaan bij zijn andere horlogebedrijf, Time Concepts, de moedermaatschappij van ProTek en verschillende andere horlogemerken. Bij Luminox hielp Cohen de categorie tactische horloges een vliegende start te geven met vrijwel onverwoestbare horloges die bekend staan om hun zelfaangedreven tritiumlume. Het is diezelfde toewijding aan duurzaamheid en bruikbaarheid die Cohen ertoe aanzette ProTek te creëren, maar met het doel om het spel te verbeteren met hogere kwaliteit en betere functies, zodat hij ProTek nu een merk zonder excuses en zonder compromissen noemt.

ProTek is het officiële horlogemerk van het United States Marine Corps

Na een grondige beoordeling van hun duurzaamheid, nauwkeurigheid en kwaliteit hebben de United States Marines onlangs ProTek-horloges aangewezen als officieel horloge van het United States Marine Corps. Het merk is enorm trots op deze samenwerking.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief