Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw: de horloges van de Hawaiian Lifeguard Association

Sealife Benelux introduceert Hawaiian Lifeguard Association (HLA) Official Watches, een onlangs uitgebreide duikhorlogecollectie, nu tot 18 modellen, die voldoet aan de eisen van het onverschrokken team van oceaanredders van de vereniging. De HLA-collectie is ontwikkeld met inbreng van twee HLA-legendes, twee van de slechts drie mensen die beiden prestigieuze Hawaiian Waterman Awards hebben gewonnen, resulterend in horloges die hun veeleisende normen overtreffen.

HLA-horloges zijn voorzien van een roestvrijstalen kast, rand en achterkant van de kast, met schroefkronen en achterkant van de kast om waterdichtheid tot 200 meter te garanderen, met een zeer krasbestendig K1-kristal, dikke Zwitserse Superluminova-lume op wijzers en indexen voor het eenvoudig af kunnen lezen van het uurwerk in het donker. Het horloge wordt aangedreven door een betrouwbaar Japans quartz uurwerk met drie wijzers en datum. De echte rubberen bandjes zijn voorzien van gemakkelijke aan/uit-veerpinnen om het uiterlijk van het horloge binnen enkele seconden te veranderen. Het resultaat is de meest nauwkeurige tijdwaarneming in enkele van de gevaarlijkste levensreddende situaties ter wereld, waarbij elke seconde telt. Het merk wordt vervaardigd in een stofvrije cleanroom die een kwaliteitsniveau biedt dat normaal gesproken niet te vinden is bij horloges in deze prijsklasse. Deze horloges zijn robuust en ontworpen om de klappen op te vangen en ongedeerd en waterdicht te blijven, zelfs door het beuken van de enorme Hawaiiaanse branding.

De Hawaiian Lifeguards voeren jaarlijks gemiddeld 1.100 waterreddingsacties uit. De strandwachten dragen de horloges op hun rechterarm, waarmee ze met hun jetski’s navigeren. Dat laat hun linkerarm bloot om een slachtoffer onbezwaard uit het gevaar te trekken. Deze strandwachten zijn deskundigen op het gebied van reddingsoperaties op de oceaan, die zo hoog aangeschreven staan dat ze regelmatig Amerikaanse Special Forces, waaronder Navy SEALs, trainen in het bespoedigen van reddingsoperaties in de oceaan.

De duikhorloges van de Hawaiian Lifeguard Association zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren, waarvan sommige de HLA-themakleuren geel, rood en zwart hebben – hetzelfde als de Hawaiiaanse royalty. Maar nu is de HLA-collectie uitgegroeid tot 18 modellen,  sommige geheel zwart voor een militaire uitstraling, maar ook met een aantal leuke kleuren, zoals gele wijzerplaatmodellen die bestsellers zijn. Het Amerikaans merk omvat ook keuzes in rood, wit en blauw voor een echt patriottische uitstraling. De HLA heeft een verkoopprijs van € 299,- Een percentage van de opbrengst van elke horlogeverkoop wordt geschonken aan de Hawaiian Lifeguard Association om het Junior Lifeguard-programma te helpen financieren en de benodigde uitrusting te kopen die wordt gebruikt op het werk van de strandwachten om de openbare veiligheid te helpen garanderen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief