Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Bia duikhorloges – Een hommage aan de vrouw

Hét horlogemerk voor de vrouwelijke duikster! De hoogwaardige lichtgevende duikhorloges zijn een hommage aan de vrouw.

Nu de empowerment van vrouwen dagelijks de krantenkoppen haalt, is het doel van Bia om vrouwen te ondersteunen om de gezonde, goed opgeleide, onafhankelijke, beschermde en gewaardeerde individuen te worden waarvoor ze bedoeld zijn. Kracht – fysiek, emotioneel en constitutioneel – ligt ten grondslag aan de horlogecollectie van het bedrijf. Bia is gericht op liefdadigheid. Bia doneert een percentage van de opbrengst van elke verkoop aan organisaties die zich inzetten om vrouwen de steun te geven die ze verdienen om onafhankelijk, goed opgeleid, gezond, beschermd en gewaardeerd te zijn. Het bedrijf geeft een percentage van elke verkoop aan vrouwenorganisaties die de principes van Bia koesteren.

Elk Bia-polshorloge is voorzien van een superieur verlichtingssysteem genaamd Visible247, de best presterende fotoluminescerende technologie in spuitgegoten polymeren die ooit is gemaakt. Met slechts 10 minuten blootstelling aan welke lichtbron dan ook, blijft elk Bia-uurwerk minimaal 10 uur verlicht. Metaforisch gesproken sluit dit vermogen aan bij de visie van Bia dat vrouwen die andere vrouwen empoweren, de wereld met de kleinste vonk in vuur en vlam kunnen zetten.

De collectie omvat de Rosie Dive-serie en de Suffragette-serie. Geïnspireerd door Rosie the Riveter, eert de Rosie Dive Series het icoon uit de Tweede Wereldoorlog voor de feministische beweging, en het begin van vrouwen die massaal het huis verlieten en naar de arbeidsmarkt gingen. De Suffragette-serie viert de vrouwen die vochten voor het stemrecht van vrouwen, beginnend in de 19e eeuw en perfect getimed op de 100ste verjaardag van het 19e Amendement dat in 1920 werd aangenomen.

Bia-horloges zijn online te koop voor een adviesprijs vanaf € 199,- afhankelijk van het model. Elke collectie heeft ook een verscheidenheid aan vervangende bandjes, zodat dragers hun stijl en kleur gemakkelijk kunnen aanpassen.

Over Bia horloges

Bia gelooft dat elke vrouw een innerlijke kracht bezit die haar naar haar doel duwt en de rauwe energie om haar te helpen doelen te bereiken en andere vrouwen sterker te maken. Bia, vernoemd naar de Griekse godin die kracht en rauwe energie verpersoonlijkt, is gebaseerd op drie pijlers: de merknaam en het verhaal hierachter, het superieure verlichtingssysteem en, belangrijker nog, het filantropische element, aangezien het uitdrukkelijk is ontworpen om de vrouwenbeweging te ondersteunen. empowermentbeweging met donaties van elke verkoop aan organisaties die de Bia-principes koesteren. Het bedrijf streeft ernaar licht te werpen op vrouwenkwesties als gelijkheid, discriminatie en intimidatie. Bia is ook zeer toegewijd aan het teruggeven. Een percentage van elk gekocht Bia-uurwerk is bestemd voor organisaties die zich inzetten om vrouwen de steun te geven die ze nodig hebben om gezond, goed opgeleid, onafhankelijk, beschermd en gewaardeerd te zijn.

Bia is ontwikkeld door horloge-industrieveteraan Barry Cohen, oprichter van moederbedrijf Time Concepts, na een carrière van 27 jaar als oprichter, voormalig eigenaar en CEO van het Zwitserse horlogebedrijf Luminox, dat verantwoordelijk was voor het maken van het officiële horloge van de Navy SEALs en richtte Luminox in de jaren negentig op als een wereldwijd merk.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief