Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Patrick and The Whale komt naar Nederland | Win kaarten!

Vanaf 18 april draait in de Nederlandse bioscopen een indrukwekkende film. Patrick and the Whale gaat over de zoektocht van Patrick naar Dolores, een potvis. Je kunt kaarten winnen!

Een film waarin de natuur centraal staat! Het is het verhaal van Patrick Dykstra, die zijn leven gewijd heeft aan het bestuderen van walvissen. Hij heeft een unieke band met deze reuzen en brengt je dichter bij de potvis dan je misschien ooit wel bent geweest. Een ontmoeting met de vrouwelijke potvis Dolores zet Patricks wereld volledig op zijn kop. Dolores blijkt uitzonderlijk sociaal en nieuwsgierig. Ze tast Patrick af met haar sonar en kopieert zelfs bewegingen die hij maakt.

In de veelbekroonde film Patrick and the Whale reist Patrick naar Dominica om Dolores terug te vinden. Hij is ervan overtuigd dat zij de potvis is die ons meer inzicht kan geven in de geheimen van haar wereld. Met verbluffende onderwaterbeelden onderzoekt Patrick de fascinerende aard van de potvis en probeert hij meer te weten te komen over haar intelligentie en complexiteit. Gaandeweg leert hij steeds meer over Dolores en haar soort, maar misschien nog wel meer over zichzelf. Patrick and the Whale volgt Patricks reis en duikt in de psychologie van een man die alles heeft opgeofferd om iets te begrijpen van de grootste oceaanbewoners van onze planeet.

Niemand minder dan Academy Award winnaar James Reed (My Octopus Teacher) en Academy Award nominee Alexander Nanau (Collective) zijn als executive producers betrokken bij deze film.

Lees verder onder advertentie.

Maak kans op kaarten!

Vanaf 18 april 2024 draait deze bijzondere film in bioscopen door heel Nederland. Wij mogen 3x 2kaarten weggeven aan lezers van onze nieuwsbrief! Wil jij kans maken? Klik op de knop hieronder, laat je gegevens achter en beantwoord één gemakkelijke vraag.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Doe lekker mee, maar meld je wel nog even aan voor de nieuwsbrief.

Meedoen kan tot en met 12 april. We maken uiterlijk op 15 april de winnaars bekend. Zij ontvangen kaarten voor een voorstelling in hun regio (afhankelijk van waar de film draait uiteraard!).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief