Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jackie Oomen – Sepiaduik

Datum 6 juni 2013
Locatie Bergse Diepsluis

De sepia’s in beeld…. Duikreporter Jackie Oomen maakte een nieuw filmpje van een sepiaduik. Kijk maar!

Ik wilde toch weer de Sepia’s zien en filmen, het was erg mooi weer dus de Bergse Diepsluis. Ik ging er gewoon bij de trap in ging even bij het platform kijken het zicht was prima daar, achter het platform even het wrakje bekeken en door gedoken naar de witte streep, ik hield een diepte aan van dik 6 meter, en zag een wigwar van de vele sepia’s stokken.

Sommige stokken waren kaal en of oud, en bij sommige veel eieren maar geen sepia te zien. Pas een heel stuk verder ongeveer bij de witte streep zag ik erg veel sepia’s, het zicht bij die stokjes was erg slecht. Maar het lukte aardig om nog wat beelden te maken. Op de terug weg erg ondiep waar ik diverse sepia’s tegen kwam en ook stokkie’s?

Veel ondieper ging ik snuffellen in de wieren en zag nog een baby snotolf, heeeeel lief.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief