Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Passport to Paradise met Murex Resorts in Noord-Sulawesi 

De Passport to Paradise trip zoals je deze nog nooit hebt gezien. Onderwaterfilmmaker Marcelo Johan Ogata, aka BugDreamer, ging mee met Murex en legde de grote variatie in duikstekken vast.

Noord-Sulawesi staat al jaren bekend als een hotspot voor biodiversiteit in Indonesië. Bunaken Nationaal Park en de Lembeh Strait behoren zonder twijfel tot de beste duikgebieden in Indonesië en Zuidoost-Azië. Voeg daar de duikstekken rond het eilandje Bangka aan toe en je hebt het recept voor een fantastische duikvakantie met een ongeëvenaarde  diversiteit onder water, op land en in de resorts.

Onlangs verbleef de gerenommeerde onderwaterfilmmaker Marcelo Johan Ogata, ook bekend onder de naam BugDreamer op FaceBook & Instagram. Tijdens zijn verblijf heeft hij de drie bestemmingen Bunaken – Bangka – Lembeh vastgelegd in één fenomenale onderwatervideo. De video toont de gigantische afwisseling in duikstekken – van minuscule zeepaardjes tot ontelbare schildpadden en de bizarre wezens die in Lembeh Strait rondwaren. En ontdek blackwater-duiken en zie wat uv-licht tijdens nachtduiken doet.

Wil je dit zelf een keer meemaken? Neem een kijkje op de website van Murex Resorts, neem contact op met Murex Resorts via reservations@murexresorts.com of laat je informeren door duikreisbureau Dive & Travel en boek je droomvakantie via hen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief