Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

PADI samen met duikscholen aanwezig op Duikvaker

In 2020 is ook PADI samen met een aantal PADI duikscholen van de partij op Duikvaker.

Op de stand kun je kennismaken met toonaangevende PADI duikscholen in Nederland en je kan er terecht voor al je vragen over PADI zelf. Namens de organisatie zijn Territory Director Patrick Voorma, Regional Manager Margriet Schuur en Regional Training Consultant Joep Bik aanwezig.

Zowel op zaterdag als zondag is er voor de PADI Divemasters en Instructeurs het Member Forum. Geef je op via de link (zaterdag of  zondag). Hier wordt al het nieuws gepresenteerd rond de nieuwe campagne Seek Adventure / Save the Ocean en de PADI programma’s. Uiteraard wordt een aantal duikscholen in het zonnetje gezet.

Nieuw dit jaar is dat Project Aware aanwezig is op de stand. Je kan informatie vragen, een duikplek adopteren en leitjes en netjes aanschaffen. Peta Day is er alle drie dagen.

En in 2020 gaan we voor de PADI Women’s Dive Day een bijzondere samenwerking aan! De duikende dames van Nederland krijgen de kans geschiedenis te schrijven op 18 juli 2020. Wil je exact weten wat we gaan doen? Kom dan op vrijdagavond naar de feestelijke aankondiging!

Waar?
In Hal 1! Je kunt ons niet missen!

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief