Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Op het droge! – Rescue en nitrox: start online

De tip van de dag komt vandaag van Olga en Berdi van Scuba Connection. Zo kun je het lange oppervlakte-interval ook doorkomen!

Op het droge!
Niet duiken en toch met duiken bezig zijn? Dat kan! In deze rubriek geven duikcentra handige en leuke tips.

Momenteel zijn we allemaal bezig met een gedwongen oppervlakte-interval. Die zagen we even niet aankomen.

Toch hoef je nu niet stil te staan met jouw ontwikkeling als duiker. Wellicht is het juist nu de tijd om te starten met een nieuwe duikopleiding. Zo blijf je toch bezig met duiken, leer je wat en start je met de cursus waar je eigelijk toch al aan wilde beginnen.

Met de nieuwe eLearning platformen die worden geboden, is het zeker mogelijk om al met je volgende cursus te starten. Bovendien worden er nu ook veel cursussen met webinars aangeboden.  Zo heb je toch interactie en wordt het niet nog droger dan je toch al staat…

Twee tips voor duikcursussen die je nu al kunt starten:

Nitrox Specialty
Leer meer over wat verrijkte lucht is en de bijkomende voordelen. Dit is een droge cursus die je veelal online bij je eigen duikschool kunt starten. Een mooi moment om nu op te pakken.

Rescue Diver cursus
Momenteel hoef je niet veel te redden, want het water is nagenoeg leeg. Wel kan je alvast jezelf voorbereiden op de theorie. Dit kan veelal online via de eLearning van PADI.

De cursus bestaat ook uit een groot deel theorie. Zo ben je in ieder geval van start en kan je deze zomer het water in voor de vaardigheden. Bovendien moet je een noodassistenti plan maken. Je instructeur zal je eeuwig dankbaar zijn als je dit al hebt voorbereid.

Volg je duikschool op Facebook voor meer initiatieven
Veel duikscholen starten nu met het geven van webinars en leuke online cursussen. Bekijk het aanbod en doe mee!

Al met al – start met leren of ga door met leren, dan heb je komende zomer meer tijd om te duiken.

Op het droge! wordt gemaakt door de volgende duikcentra in samenwerking met DuikeninBeeld. Klik op het logo om naar de website van het duikcentrum te gaan.

Logo_Scuba-Academie
Scuba-Connection_logo

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief