Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Op doorreis van en naar Belize

Weet je dat je een duik- en/of rondreis naar Belize heel goed kunt combineren met de buurlanden?

Een tropische trekpleister

Een smal stuk land met diverse landschappen, zoals berggebied tot aan tropisch regenwoud en van hagelwitte stranden tot vruchtbare gronden. De echte trekpleister van dit land is het duiken en/of snorkelen in het kristalhelder blauwe water. De Blue Hole is één van de beroemdste en spectaculairste duikersplaatsen ter wereld.

Ben je op zoek naar nog meer avontuur? Dan biedt Belize goede mogelijkheden om de reis te combineren met een trip naar Guatemala en/of Mexico of met Panama.

Diverse reismogelijkheden

Vanuit Guatemala kun je via Tikal naar Belize reizen. Een andere mogelijkheid is om vanuit Belize naar Mexico te reizen. Je kunt bijvoorbeeld met de watertaxi naar Chetumal reizen. Tevens kun je ook vanuit Belize overstappen in Panama-Stad. Maak er een citytrip van of blijf een tijdje op Panama.

Hierve el Agua, Mexico. Foto: Sergei Mugashev/Shutterstock

3 vliegen in 1 klap

In Mexico breng je onder andere een bezoek aan de hoofdstad Mexico-Stad, Hierve el Agua en het Nationaal Park Palenque. Vervolgens reis je verder naar Guatemala. Guatemala staat bekend om haar eeuwenoude cultuur. Je kunt een bezoek brengen aan de indrukwekkende Mayastad Tikal. De rondreis eindig je in Belize. Tijdens deze rondreis heb je de hoogtepunten van de drie landen bezocht!

Ontdek Belize

Laat je inspireren door dit Midden-Amerikaanse land aan de Caribische Zee. Klik en ontdek Belize boven en onder water.

Mother Nature’s Best Kept Secret

Meer Belize op DuikeninBeeld

Duik onder in de verhalen, duikreports, filmpjes, foto’s op DuikeninBeeld. Of plaats zelf een duikreport en deel jouw tips! Klik!

3 reacties

  1. Als je in Belize zelf ook iets anders dan duiken wilt doen, wat zou je dan zeker moeten zien/doen? Ik wil er graag heen voor het duiken, maar wat zou je er nog meer kunnen doen? Of kun je dan inderdaad beter door reizen naar een van de andere landen.

    REAGEREN
  2. Kijk eens op http://www.ontdekbelize.nl – daar krijg je een prachtig beeld van wat er in het land mogelijk is. Cultuur, natuur, actief, het kan allemaal.

    REAGEREN
  3. Genoeg te doen in Belize zelf, het binnenland en de kust. Zie ook bontravel of abc travel. Zij hebben leuke pakketten en op maat reizen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief