Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Nieuw op Duikvaker: de Ontdekkaart Strand en Zee

Heerlijk genieten aan de kust wordt ineens een ontdekkingsreis. Met deze praktische kaart kan je 45 strandvondsten en 45 soorten zeedieren leren kennen. De nieuwe Ontdekkaart Strand en Zee is vanaf Duikvaker verkrijgbaar.

Ontdekkaart strand en zee 1Strandvondsten zoals schelpen, fossielen en eikapsels op de ene kant van de kaart en zeedieren zoals vissen, krabben en anemonen op de andere kant.

Het concept en de foto’s zijn van Bas van der Sanden, Studio Westkaap heeft de kaart ontworpen en Marie Ardisson heeft de illustraties verzorgd. De ontdekkaart is leuk als cadeau, ansichtkaart of relatiegeschenk.

Tijdens de 25e Duikvaker op 4 en 5 februari is de kaart alleen op zaterdag verkrijgbaar voor de introductieprijs van  € 2,50. Bas en Mirjam van der Sanden geven tijdens Duikvaker presentaties en zullen aansluitend de kaart verkopen. Ze zitten zaterdag 12.00 uur aan de thematafel op de stand van Duikeninbeeld en verzorgen om 14.30 uur in zaal 5 in hal 3 een presentatie met de titel ‘Meer zien? Dat kan!’

De ontdekkaart is milieuvriendelijk geproduceerd en biologisch afbreekbaar.

Na de beurs zijn de kaarten te koop bij een aantal winkels en per e-mail bij onderwaterbiologie@ziggo.nl voor de prijs van € 3,50 per stuk exclusief verzendkosten.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief