Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Nature Talks gaat online

Ook Nature Talks, het festival voor de natuurfotograaf en -filmer, gaat dit jaar online. Op zaterdag 12 en zondag 13 december is het Nature Photography Online Festival.

Wil je je een dag of zelfs een héél weekend vanuit je luie stoel of bank volledig laten onderdompelen in de wereld die natuurfotografie heet? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag meer leren? Je laten inspireren door ‘s werelds beste natuurfotografen? Ga mee op een 2-daags, interactief, digitaal evenement gericht op niets anders dan natuurfotografie. Macro-, landschaps-, natuur-, wildlife- en creatieve fotografie.

Technieken, trucs en geheimen die je moet weten om perfecte natuurfoto’s te maken, worden online gedeeld. Ervaren eersteklas natuurfotografen en fotojournalisten van over de hele wereld leren je de fijne kneepjes van natuurfotografie.

Onder water met Alex Mustard

Ook is er aandacht voor onderwaterfotografie. Op zondag is Alex Mustard van de partij. Met een presentatie, maar ook met een live Q&A om 11.30 uur.

Prijsuitreiking Nature Photographer of the Year

Ook de prijsuireiking van de internationale fotowedstrijd vindt online plaats, en wel op zaterdagavond vanaf 20 uur.

Alexey Zozulya - Eerste plaats Onderwater NPTOY2019

Tickets en meer info

Je kunt kiezen voor een dag- of voor een weekendticket en hebt dan online toegang tot de presentaties die voor de desbetreffende dag of het weekend geprogrammeerd staan. En mooier nog, ook na het festivalweekend kun je alle sessies bekijken – tot 1 maart 2021 zijn ze stuk voor stuk beschikbaar met of zonder ondertiteling. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief