Inloggen

Wachtwoord vergeten?

#Najaar2021 – Bonaire met Diving Holidays

Waar ga jij heen deze herfst? Wij vroegen vier reisorganisaties naar hun tip voor het najaar van 2021. Dit is de tip van Diving Holidays!

Bonaire is geschikt voor iedereen en deze fijne duikbestemming is dan ook dé reistip van Diving Holidays voor dit najaar! Een duikvakantie naar Bonaire staat garant voor een fantastische ervaring met een grote verscheidenheid aan onderwaterleven met gemakkelijk vanaf de kant te bereiken riffen. Het kristalheldere zeewater heeft altijd een temperatuur van rond de 28 graden en er is over het algemeen weinig stroming. Met je eigen huurauto kun je er heerlijk op uit gaan om het eiland te verkennen en kantduiken te maken langs de mooiste duikplaatsen.

Als je uiterlijk 15 december een reis boekt naar het Tropical Inn Resort op Bonaire krijg je exclusief bij Diving Holidays 10% korting op je accommodatie bij verblijf tussen 1 december en 31 januari! Profiteer van dit voordeel en bekijk de gehele reis op de website van Diving Holidays voor een complete reis inclusief vluchten, transfers, verblijf, autohuur en duiken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief