Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win koraalvriendelijke zonnebrandcrème voor je volgende vakantie!

Diving World staat ook dit jaar op Duikvaker met een gezellig grote stand en vele specialisten. En je kunt winnen! 


Eén van de nieuwe specialisten op het Diving World plein is MaiDiving, een duikschool met (web)winkel in Hoogvliet. Op https://www.maidiveshop.nl/ vind je een uitgebreid assortiment duikuitrustingen, -accessoires en onderwatercamera’s.

Maar sinds kort kun je bij MaiDiving ook terecht voor een nieuwe voorraad koraalvriendelijke zonnebrandcrème van Island Tribe en Stream2Sea. In de webshop bestel je snel en gemakkelijk een zonnebrandcrème, after-sun of lipbalsem die je voor, tijdens en na het duiken kunt gebruiken zonder de riffen te beschadigen.

Winactie!

Ga jij binnenkort op duikvakantie, dan mag een koraalvriendelijke zonnecrème natuurlijk niet ontbreken! Samen met MaiDiving geeft Diving World een Clear Gel en Clear Spray van Island Tribe én een Gift Package van Stream2Sea weg! Wil jij kans maken, like dan de Facebookpagina van Diving World en deel het bericht over de winactie om extra kans te maken. De gelukkige winnaars worden tijdens Duikvaker op de Diving World-stand bekend gemaakt. Zien we je daar?!

1 reactie

  1. een mooi eco product

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief