Inloggen

Wachtwoord vergeten?

#Najaar2021 – Malediven met Dive and Travel

Waar ga jij heen deze herfst? Wij vroegen vier reisorganisaties naar hun tip voor het najaar van 2021. Dit is de tip van Dive and Travel!

Als iets aan het plaatje van een tropische eiland beantwoordt, zijn dat de eilanden van de Malediven! Mooie groene eilanden met hagelwitte stranden en turquoise water. Het onderwaterleven is prachtig met koraaltuinen, kleine critters en grote scholen vis. Maar waar de Malediven vooral bekend om staan, is het duiken met manta’s, diverse soorten haaien en walvishaaien. Je kunt de Malediven beleven vanuit een mooi resort zoals het Vilamendhoo Island Resort & Spa of je kiest voor een verblijf op een liveaboard zoals de Amba of één van de liveaboards van de Carpe Diem vloot.

Je boekt je duikvakantie natuurlijk met de “Boeken zonder  zorgen“garantie: bij Dive and Travel Boek je de reis kosteloos om naar een nieuwe vertrekdatum of ontvang binnen 14 dagen een terugbetaling van je reisgelden bij een afradend reisadvies. Onze reisspecialisten informeren je graag over de mogelijkheden zodat jij zorgeloos jouw ideale duikvakantie bij ons kunt boeken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief