Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film

Meer bekendheid voor duiken in Nederland

Ik ben apetrots op het feit dat wij het WK Onderwaterfotografie in Nederland mogen organiseren in 2015, aldus Mirjam Bollema. Van 21 t/m 25 mei komen ‘s werelds beste fotografen naar Zeeland om mee te doen aan dit groots opgezette evenement.

Al duurt het nog meer dan een jaar, de voorbereidingen voor het WK zijn al in volle gang. Inmiddels hebben zich al zeventig vrijwilligers aangemeld om te helpen het evenement tot een succes te maken, iets waar we niet zonder kunnen!

Aandacht voor duiken in Nederland
Het WK is voor ons een uitstekende gelegenheid om duikers uit verre oorden kennis te laten maken met al het moois wat er in Nederland te zien is onderwater. Daarnaast gaan we dit evenement gebruiken om aandacht te vragen voor de duiksport in Nederland. Ik vind het belangrijk om de verenigingen mee te laten profiteren van dit evenement en zo aandacht te vragen voor de duiksport.

Blog_2_-_Foto_1

Om een klein tipje van de sluier op te lichten: we zijn druk bezig met een ludieke kick-off door heel Nederland én organiseren tijdens het WK de Duikweek – een week waarin Nederlanders kennis kunnen maken met de duiksport door middel van gratis introductieduiken door het hele land. Een mooie manier om je vereniging op de kaart te zetten! Tevens kijken we samen met het Nationaal Park Oosterschelde of we een educatief boekje kunnen ontwikkelen waar scholen in Zeeland gebruik van kunnen maken.

Zelf een creatief idee? Meld het!
De creatieve radars van medewerkers en vrijwilligers van de NOB draaien op volle toeren. We krijgen hulp van Provincie Zeeland en de VVV, maar we staan open voor creatieve ideeën die ervoor zorgen dat we nog meer exposure kunnen geven aan het evenement. Op deze manier zorgen we ervoor dat verenigingen hun voordeel kunnen doen met alle aandacht die we hopen te genereren. Schroom dus niet om bij een creatieve brainwave contact op te nemen met de communicatiemedewerker van de NOB, Madelon Schepers, via e-mail.

Met elkaar gaan we er iets moois van maken!

Mirjam Bollema is bestuurslid bij de NOB.

Foto’s: Jeroen Zetz (onder water), Roel van der Mast

 

Links:

www.netherlands2015

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief