Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Maar liefst 8 (onder)waterfoto’s genomineerd voor WWF-Frans Lanting Photo Award

Genomineerd! Foto: Gino Symus.

Van de dertig natuurfoto’s die zijn genomineerd voor de prestigieuze WWF-Frans Lanting Photo Award, zijn er maar liefst acht in of onder water gemaakt. De jury is in beraad maar het publiek (jij dus!) kan nu al stemmen op zijn favoriet.

Genomineerd! Foto: Jasper Raijmakers.

De WWF-Frans Lanting Photo Award kent een Publieksprijs en drie juryprijzen: de WWF-Kids Award (6-11 jaar), de WWF-Young Talent Award (12-18 jaar) en de prestigieuze WWF- Frans Lanting Photo Award voor volwassenen. De fotowedstrijd wordt voor de 5e keer door WWF-Nederland georganiseerd in samenwerking met Frans Lanting. Lanting wordt beschouwd als één van de grote natuurfotografen van deze tijd. Al 40 jaar reist hij de wereld over om de schoonheid van de natuur vast te leggen. Met deze fotowedstrijd hoopt Lanting anderen te inspireren voor natuurfotografie en daarmee respect voor de natuur te stimuleren. De hoofdprijs voor volwassenen is een fotografiereis naar een WWF-project en de prestigieuze WWF-Frans Lanting Photo Award.

Dit jaar zijn maar liefst acht van de dertig foto’s in en om het water gemaakt, en een groot deel zelfs door jonge fotografen. Wat zou het leuk zijn wanneer één van deze foto’s de Publieksprijs wint!

Stem nu!

Stemmen kan tot en met 8 november. De winnaar van de Publieksprijs wordt op 9 december bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief