Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Maandthema Onderwater, het online magazine van Kamera Express vol foto- en video-inspiratie

Kamera Express heeft speciaal voor onderwaterfotografen en -filmers het online magazine Maandthema Onderwater. Laat je inspireren!

Foto: Fred Buyle

Als duiker geniet je ongelofelijk wanneer je een prachtig dier treft tijdens je onderwateravonturen. Soms zou je het beeld wel vast willen houden, in de vorm van een foto of een video. Daar heb je onderwatercamera’s, -accessoires en wat oefening voor nodig!

In het Maandthema Onderwater van Kamera Express zie je in de Musthaves- en Keuzehulprubriek welke apparatuur aan te raden is. Wil je een waterdichte compactcamera, een actioncamera, een float bobber, een onderwaterbehuizing of toch een Powervision-onderwaterdrone? Geen idee hoe je vervolgens te werk moet gaan? Neem dan de praktische foto- en filmtips door. Zin om je apparatuur op een mooie bestemming te testen? Scrol dan door de locatie-pagina, want “it’s always dive o’clock somewhere!”. Ga jij naar Zeeland, Malta of wordt het toch Maleisië dit keer?

Op de interviewpagina’s droom je weg bij de beelden van professionals, zoals die van Willem Versluis, Peter van Rodijnen en Klaudie Bartelink, Fred Buyle, Dos Winkel, Andre Musgrove, Cristina Mittermeier en Craig Parry. Hun visie op de (onderwater)wereld is ook de moeite waard. Deze onderwaterbeeldmakers hebben allemaal een hoger doel: ze willen bewustwording creëren bij de kijker. Ze staan achter de, bij duikers bekende, uitspraak: Take only pictures, leavy only bubbles!

Naar het Maandthema Onderwater

Dit bericht delen

Kamera Express
Kamera Express

www.kamera-express.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *