Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duik last minute op de Reefs & Wrecks van de Rode Zee

Een unieke kans voor een unieke prijs! Aan boord van de Emperor liveaboard beleef jij een week vol Reefs & Wrecks in de Rode Zee.

Wie een liveaboard wil doen in de Rode Zee, van mooie kleurrijke riffen, groot en klein zeeleven én van wrakken houdt, maar eigenlijk niet kan kiezen of niet weet welke route het best past bij de wensen, komt uit bij Reefs & Wrecks. Niet voor niets is dit één van de bekendste en meest populaire liveaboard routes van de Rode Zee.

Voor slechts € 1.499,- p.p., inclusief rechtstreekse retourvlucht (Düsseldorf-Hurghada), bagage en transfers, duik jij van 27 mei t/m 3 juni 2022 met Divestyle Travel deze route.

Maar liefst acht dagen lang vaar je met de 37 meter lange MY Emperor Superior vanaf Hurghada richting Sharm el Sheikh naar Straits of Tiran en terug. Onderweg duik je bij de locaties Abu Nuhas met onder andere het prachtige rif Shaab el Erg dat bekendstaat om de kleurrijke harde koraaltuin en de grote kans op een ontmoeting met dolfijnen. Hier zul je duiken bij de vier bekende wrakken: de Giannis D., de Chrisoula K., de Kimon M. en Carnatic.

Na Abu Nuhas vaart de Superior door naar de Straat van Gubal en de Golf van Suez ten noorden van Hurghada. De wrakken die je hier tegenkomt, zijn de Ulysses, de Kingston, de Carina en de Dunraven. Een van de hoogtepunten van de route die bij veel duikers op de bucketlist staat, is Ras Mohamed, gelegen op de zuidelijkste punt van de Sinaï. Ras Mohamed behoort tot één van de best bewaarde nationale parken van Egypte waar je duikt bij de prachtige riffen Shark Reef en Yolanda Reef met enorme drop-offs en een overvloed aan zeeleven. Deze duikstekken hebben een reputatie als één van de beste duikgebieden ter wereld.

DivestyleTravel-Emperor_Sun Deck

Tot slot duik je op het beroemdste wrak van de Rode Zee: de SS Thistlegorm. Dit zeer spectaculair wrak dat is gezonken in 1941 tijdens de Tweede Wereldoorlog, brengt je al duikend terug in de historie. Net zoals Jacques Cousteau bekijk je het wrak dat nog vol staat met motoren, vrachtwagens en stoomlocomotieven, van buiten en van binnen alsof de tijd heeft stilgestaan.

Tijdens deze route zul je 3 tot 5 duiken per dag maken, met in totaal 21+ duiken tijdens de gehele reis. Lees het bijgevoegd document voor meer informatie over de liveaboard op MY Emperor Superior met de route Reefs and Wrecks.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je gebruikmaken van deze last-minute actie van Divestyle Travel, vul dan het aanvraagformulier in via onderstaande link en vermeld “last-minute actie” bij Opmerkingen of preferenties. Of stuur een mail naar info@divestyletravel.com.
Heb je vragen of wil je je aanmelding persoonlijk bespreken? Bel dan +31 (0) 6-25595575 (maandag t/m zondag 09.00 – 17.00 uur)

DivestyleTravel-Emperor_Restaurant_04

4 reacties

 1. Ohhhh, zo’n bucketlist trip.
  Kan het ook later dit jaar nog?

  REAGEREN
  • Hoi Myriam,

   Natuurlijk, als je een mailtje zou willen sturen met jouw voorkeur in reisperiode naar Info@divestyletravel.com. dan neem ik persoonlijk even contact met je op wat de mogelijkheden zijn.

   groet Bart

   REAGEREN
 2. Geweldige trip. Wij hebben deze route voor corona gedaan. De riffen zijn mooi, maar de wrakken zijn zeker zo indrukwekkend.

  REAGEREN
  • Hoi Jose,

   Absoluut!
   Mocht je het nog eens willen ervaren, er zijn nog 7 plekken beschikbaar vanaf € 1.499,00 p.p. incl. vliegticket per persoon op de trip van 27 mei ;).
   Wij zijn er zelf ook bij ;).

   Groet Bart.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief