Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Kom op Duikvaker naar het enige dive resort in Nederland!

Ook het enige echte dive resort van Nederland staat op Duikvaker 2018! Loop je langs bij de stand van De Witte Boulevard?

Zoek je nog een reden om naar Duikvaker te komen? Volgens Lydia Verbiest van De Witte Boulevard is dit je kans om in één dag alles te zien wat Nederland op duikgebied te bieden heeft.

De Witte Boulevard uit Renesse staat er zelf ook. Lydia: «We zijn het enige dive resort in Nederland. Wij bieden je alles – van een comfortabel bedje tot een driftduik vanaf onze boot.  Als je Zeeland wilt ontdekken, begint je avontuur bij ons vakantiepark in Zeeland met een full service duikcentrum, duikschool en een duikboot.»

Laat je vakantie dus beginnen in hal 2 stand 274!

Kaarten met 20% korting en kans op een Scubapro-tassenset
Bestel nu je kaarten voor het leukste duikevent van 2018! Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je in de voorverkoop maar liefst 20% korting én maak je kans op een Scubapro-tassenset ter waarde van 185 euro. Klik hier voor de code.

Interactief programma op de stand van DuikeninBeeld
Ook dit jaar draait het op de stand van DuikeninBeeld om ‘meedoen’. Schuif aan bij de thematafels met leuke onderwerpen en interessante specialisten. Bepaal welke foto’s in de Dynamische Foto-expo blijven hangen – stem en maak kans op een Cressi rugzak. En ga met jouw favoriete product op de foto in onze fotolijst – wie weet win je het product. En… krijg je onze nieuwsbrief nog niet, meld je aan en maak kans op een leuke prijs. Klik voor het programma.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief