Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Stem en win!

Zaterdag en zondag vindt op Duikvaker de vijfde editie van de Dynamische foto-expo plaats. Dynamisch want jij bepaalt welke foto’s er hangen. En hoe vaker je stemt, des te groter de kans dat je wint!

De winnende foto van Janny Bosman in 2017

De Dynamische fotowedstrijd en -expo vind je op de stand van Duikvaker. Bij de start van de beurs hangen er al 26 foto’s op de fotowanden. Elk uur vallen er foto’s af en komen er nieuwe foto’s bij. Welke dat zijn, dat bepaal jij!

Je kunt elk uur stemmen op je drie favoriete foto’s. Op het hele uur sluit de stemronde, worden de stemmen geteld en worden de vier minst favoriete foto’s vervangen door vier nieuwe foto’s. En dan kun je opnieuw stemmen! Aan het eind van de dag bepaalt een vakjury de uiteindelijke winnaar uit de 26 foto’s die er dan nog hangen.

Door te stemmen zorg je niet alleen voor een leuke expositie die geen uur hetzelfde is, maar maak je op beide dagen kans op een prachtige prijs die beschikbaar wordt gesteld door Cressi: de Palm Mesh Bag.

Zelf meedoen kan ook!
Zelf meedoen aan de fotowedstrijd kan ook! Neem een USB-stick met je foto mee en laat die ter plekke op groot formaat afdrukken. Je foto wordt (zolang er plek is) in de expo gehangen en je neemt de grote kwaliteitsprint aan het eind van de dag mee naar huis. Klik voor meer info en voorwaarden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief