Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Meer zien? Dat kan!

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Bas en Mirjam van der Sanden laten je ontdekken hoe je meer kunt waarnemen tijdens het duiken. Wedden dat je tijdens je volgende duik (nog) meer ziet?

Bas en Mirjam, bekend van Onderwaterbiologie.nl, zijn vaste gasten aan de Thematafels van DuikeninBeeld op Duikvaker, ook dit jaar weer! Zij nemen je mee op een ontdekkingstocht. Want zo zeggen ze zelf: “Onze missie is om duikers te enthousiasmeren voor het leven in de zee.”

Om meer te ontdekken heb je zintuigen nodig. Onder water zijn dat vooral de ogen. Het gaat erom wat je ziet. Nu is het je vast opgevallen dat het ene buddypaar hele andere dingen waarneemt dan het andere. Hoe dat komt? En hoe kun je ook echt meer gaan zien? Dat is precies wat Bas en Mirjam je gaan vertellen aan de interactieve thematafel ‘Meer zien? Dat kan!’

Verrijk je duikbeleving.

Ook leuk! Op beide dagen kun je ook bij Bas en Mirjam aan een Thematafel over zeenaaktslakken aanschuiven!

Wanneer?

zaterdag 10:30 uur
zondag 11:30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 2

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En er staat nog veel meer op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief