Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Kerstfilms – Vijfmaal Duikreporter

Wat doe jij op en rond de feestdagen? Lekker een filmpje pakken? Wij hebben vijf Duikreporter-films uit 2021 voor je geselecteerd.

De geboorte van een zeedonderpad

Het is januari wanneer Jeroen Thoolen in het Grevelingenmeer getuige is van de geboorte van de kleine zeedonderpadjes en dat ook nog eens op film vastlegt. Klik voor het verhaal, de foto’s én de video.

Duikreis rond de wereld

Duikreporter Jan Jaap Tijsen neemt je mee op een reis rond de wereld. Van ijskoud tot tropisch warm, van heel klein onderwaterleven tot reuzenhaaien, je ziet het in nog geen 4 minuten allemaal voorbijkomen in de video.

Zeepaardje in de Oosterschelde

Het is toch elke keer geweldig wanneer je een zeepaardje in ons eigen Zeeland tegenkomt. En dit jaar gebeurde dat best heel vaak! Duikreporter Bert Peters maakte een video.

Duiken met tijgerhaaien in de Malediven

Duiken met tijgerhaaien in het zuiden van de Malediven. Geweldig toch! Duikreporter Joei De Paepe had in dit coronajaar eindelijk tijd om zijn beelden te editen zodat ook jij kan genieten van deze geweldige dieren.

Zo mooi is duiken in Zeeland

Jaar in, jaar uit maakt Duikreporter Dirk van den Bergh van elke duik een film. En aan het einde van het jaar maakt hij opnieuw een film van zijn mooiste beelden. Geniet van Zeeland op z’n mooist in 2021!

Er werden dit jaar nog veel en veel meer duikreports geplaatst, sommige met film, andere met verhaal en foto’s. Mooie belevingen van duikers, snorkelaars en freedivers.

Heb jij ook mooie duiken gemaakt of een geweldige vakantie gehad? En wil jij je verhaal, foto’s of video’s delen? Dat kan als Duikreporter! Heel simpel!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief