Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Gewoon foto’s boven water maken

Locatie Den Osse.

 

Duikreporter John hoeft niet onder water te gaan om foto’s te maken. Geloof het of niet, deze keer maakt hij boven water prachtige duikfoto’s.

Duikschip de Panda, Nederland.

Vorige week lange dagen op mijn werk gehad daarna te lang blijven zitten in de bar en dat breekt me deze ochtend op. Na het ontbijt ben ik maar even terug naar mijn bedje gegaan en ik kijk wel of ik de 2 duik van de dag wel doe.

Na het middag eten voel ik me gelukkig al een stuk beter en ik besluit niet om te gaan duiken maar gewoon foto’s te maken.

01-P7191186

Ik doe mijn duikpak aan en mijn vinnen en neem mijn camera het water in, ik zwem eerst naar de boeg om wat foto’s van de Panda te maken en ik merk dat er een aardige stroming staat.

Gisterenavond was het windstil maar nu staat er een flinke wind die waarschijnlijk ook die stroming veroorzaakt.

Als ik de foto’s van het schip heb gemaakt ga ik bij het dek liggen om foto’s te maken van het in het water springen van de duikers, ik lig hier al een tijdje maar ik moet af en toe flink aan de slag anders drijf ik weg gelukkig zit er aan de zijkant van het schip een gat waar ik me af en toe aan vast kan houden.

02-P7191190

Het was echt leuk om foto’s te maken van iedereen die in het water sprong omdat dit uit een heel andere hoek is genomen dan normaal vanaf het schip en er zaten een paar mooie sprongen bij.

Iedereen is te water en de wind trekt nog harder aan zo ook de stroming ik besluit om er uit te gaan omdat er nu niks meer te fotograferen is.

Ik ga eruit en ruim alles op omdat we na deze duik terug naar den Ossen haven gaan, als ik klaar ben ga ik op het dek wachten tot iedereen weer aan bord is.

Sommige moeten behoorlijk aan de bak om bij de trap te komen, de schipper gooit zelfs een touw met een drijver uit om het de duikers wat makkelijker te maken.

05-P7191208

Ik heb weleens stroming gehad in de Grevelingen maar nog nooit zoals deze keer.

Iedereen is weer aan boord en het weekend zit we weer op, iedereen ruimt zijn spullen op en de Panda vaart weer terug naar de haven in de haven maken we nog een groepsfoto van iedereen en bedanken de kapitein en de crew voor een super weekend en we gaan met zijn alle nog een frietje eten om dit mooie weekend af te sluiten.

De kapitein, de crew, de scheepshond Leffe en iedereen die erbij was bedankt voor dit schitterende weekend, volgend jaar staat hij weer in mijn agenda.

08-P7191227

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief