Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Duik 700 op naar de 800.

Locatie St. Annaland

Vandaag duik 700 die ik uiteraard met Lia ga maken en op 1 mijn favoriete stekken namelijk St. Annaland.

Als ik aankom staat er een bekende al te wachten niet Lia maar Daniel ik sta verbaasd te kijken want Daniel is toch altijd op dinsdag vrij.

Al gauw komt Lia er ook aan en we gaan met zijn drieën een duik maken.

We gaan te water en gaan naar rechts om eerst de sepiaatjes te bekijken want het is heel raar rechts is helemaal vol met sepiaas en links is er geen een te zien.

We zien na een tijdje de eerste sepia’s voorbij schieten want stilliggen deden ze niet maar het was schitterend om te zien.

Misschien weten sommige van jullie dat ik tegenwoordig ook een voorliefde heb voor filmen onderwater geen super dure apparatuur maar een Gopro met een macro voorzetlens er voor het is gewoon schitterend.

Dit bericht delen

John Landa

Mijn naam is John Landa ik duik sinds 2007 ik duik voornamelijk om te fotograferen en te filmen, duiken zonder een camera kan ik me nauwelijks voorstellen. Ik schrijf al jaren een blog over de duiken die ik maak.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten