Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Innovatie en veiligheid centraal op netwerkevent Wij Duiken Veilig

Op vrijdag 25 maart vindt het netwerkevent en congres Wij Duiken Veilig voor de tweede maal live plaats. Pro’s uit de gehele sector van beroeps tot recreatief delen kennis en inzichten. Want leidt innovatie wel altijd tot meer veiligheid?

Het event, dat is bedoeld voor iedereen die (semi)beroepsmatig actief is binnen de duiksector in de breedste zin van het woord, is het ontmoetingspunt voor vertegenwoordigers uit de beroepssector, veiligheidskundigen, beleidsmakers, clubbestuurders, duikondernemers en duikinstructeurs. Binnen de duiksector, die zich kenmerkt door verzuiling, duikt iedere beroepsgroep op zijn eigen manier en is het streven -ongeacht het doel van de duiken- om het duiken nog veiliger te maken. Maar wordt er ook wel gekeken hoe die ander het doet? Kunnen we iets leren? 

Interactieve uitwisseling

Op Wij Duiken Veilig kijken duikprofessionals bij elkaar in de keuken en wisselen zij met elkaar van gedachten rond het thema Innovatie, kennis en veiligheid.

De keynote wordt verzorgd door Benno Baksteen die met zijn expertise van veiligheid in de luchtvaart een boeiend verhaal zal verzorgen over veiligheid en hoe daar binnen een organisatie mee omgegaan wordt. Dit wordt gevolgd door een dag lang presentaties van Barry Lucas, veiligheidsdeskundige bij de Koninklijke Marine, Mark Bokdam, landelijk voorzitter van het Netwerk Waterongevallen van Brandweer Nederland, Bas Poelmann, technisch duiker en instructeur, Thijs Wingelaar, militair duikerarts, Pascal van Erp, Ghost Diving, Han van Hapert en Ramon Wijgmans, duikbedrijf Qceas, en Berdi Boeve, PADI Course Director. Dagvoorzitter is Sander Kool.

Aansluitend zal een panel van deskundigen, bestaande uit Rob van Hulst (AMC), Jan Hazeleger (Veiligheidsregio Utrecht), Jur van Kasteren (Militaire duikautoriteit), Erik Mooij (NOB), David Wassing (DOSA) en Arthur Hollmann (UXO Offshore Services), met elkaar en het publiek in gesprek gaan over de inzichten van de dag.

Praktisch

Wanneer? 
Vrijdag 25 maart 2022

Waar?
Expo Houten, Meidoornkade 24

Voor wie?
Iedereen die (semi)beroepsmatig in of met de duiksector werkt – van militaire duikers, beroepsduikers en hulpverleningsduikers via beleidsmakers en veiligheidskundigen tot duikondernemers, duikinstructeurs* en sportbestuurders.

Tickets
Registratie is mogelijk op www.wijduikenveilig.nl. Ticketprijs 195 euro inclusief koffie, thee, lunch en netwerkborrel.

Meer info
www.wijduikenveilig.nl

* Voor NOB-instructeurs: dit congres telt mee voor de jaarlijkse licentieregeling.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief