Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Foto en film

Groeten uit Nederland – De winnaars!

De fotografen en winnende foto’s van Groeten uit Nederland zijn bekend. Wie bracht volgens jullie het best in beeld hoe leuk de onderwatersport is en hoe mooi het in Nederland onder water is?

Zo mooi is het onder water! Foto: Jef Driesen.
Zo leuk is onderwatersport. Foto: Brenda de Vries.

Twee categorieën… en uiteindelijk twee winnaars. Brenda de Vries heeft met haar foto volgens de jury en het publiek goed laten zien hoe leuk de onderwatersport is. Dat Nederland onder water heel mooi is, is in beeld gebracht door Jef Driesen – zijn foto kreeg de meeste stemmen. Brenda en Jef, van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen een voucher voor een cursus of workshop met een waarde van maximaal 89 euro, die beschikbaar wordt gesteld door Onderwaterhuis.NL en een set ansichtkaarten met je winnende foto. Daarnaast zijn jullie door de NOB uitgenodigd voor de prijsuitreiking van het ONK op zaterdag 27 november in
Pathé Leidsche Rijn.

Alle deelnemers aan deze fotowedstrijd willen we bedanken voor de inzendingen! We hebben genoten van alle foto’s die zijn ingeleverd. De komende periode kan ook jouw foto ingezet worden voor promotiedoeleinden van de onderwatersport.

Alle mensen die een stem hebben uitgebracht, bedankt! Uit alle stemmers hebben we een ‘winnaar’ getrokken. Leendert Kort krijgt een set ansichtkaarten met Groeten uit Nederland-foto’s thuis gestuurd.

Benieuwd naar de foto’s die in deze wedstrijd zijn ingestuurd? Je vindt ze hieronder.
En blijf vooral in beeld brengen hoe leuk de onderwatersport is en hoe mooi het onder water in Nederland is!

Klik hieronder op een blok om naar de foto’s per categorie en per periode te gaan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief