Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Great White Shark – nu in het Omniversum

De film Great White Shark draait nu in het Omniversum. De bekroonde grootbeeldfilm van Luke Cresswell en Steve McNicholas laat de kracht en schoonheid zien van de witte haai, het iconische roofdier dat in de oceaan boven aan de voedselketen staat.

De Carcharadon Carcaris, de witte haai, geldt sinds de wereldwijde blockbuster Jaws als een bloeddorstig zeemonster. Mensen vrezen hem, maar zijn er ook door gefascineerd. De boeiende grootbeeldfilm Great White Shark laat een andere kant zien van het gestroomlijnde, zeven meter grote roofdier. Freedivers zwemmen met de haaien mee om ze te taggen zodat we meer leren over dit mythische dier, ouder dan de dinosauriërs. Zij volgen hen van dichtbij in de kristalheldere wateren bij Isla Guadelupe, Zuid-Afrika, Californië, Mexico en Nieuw-Zeeland.

Bewonder de indrukwekkende omvang en efficiënte jachttechnieken van de witte haai. Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – is Great White Shark een unieke ervaring. Door de dieren te bekijken door de ogen van de duikers ervaar je de kracht en schoonheid van het roofdier als nooit tevoren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief